Usein kysyttyä

Tuulilasit

Työn kesto?

Tuulilasin vaihto kestää kestää 1 työpäivän. Kun saamme auton aamulla klo. 8.30 mennessä toimipisteeseemme, voimme luovuttaa valmiin auton samana päivänä klo. 16.00-17.00.

Ajan varaaminen?

Tuulilasin vaihtoon ajan voi varata joko puhelimitse tai sähköpostilla. Aikoja saa pääsääntöisesti noin 5 arkipäivän päähän. Nopeammatkin aikataulut ovat mahdollisia erikseen sovittaessa.

Miten toimia tuulilasivakuutuksen kanssa?

Mikäli autossa on tuulilasivakuutus, tulee asiakkaan tehdä vahinkoilmoitus omaan vakuutusyhtiöönsä, jonka jälkeen hän voi varata ajan lasinvaihtoon meiltä. Poislukien OP Vakuutus, IF sekä POP Vakuutus jotka eivät vaadi erikseen vahinkoilmoitusta.

Kun lasi on vaihdettu, maksaa asiakas autoa noutaessaan vakuutuksen omavastuuosuuden meille loppulaskutuksen hoituessa korjaamon ja vakuutusyhtiön välillä. Lasin vahinkotarkastus ja muu kommunikaatio hoituu suoraan korjaamon ja vakuutusyhtiön välillä asiakkaamme tarvitsematta siihen kiinnittää itse huomiota.

Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutus- ja leasingyhtiöiden kanssa.

Takuu?

Tuulilasin vaihdoille myönnämme kahden vuoden takuun. Takuu ei koske ulkoisen tekijän aiheuttamia vaurioita.

Mitä laseja käytämme?

Asennamme Pilkington:n valmistamia OEM, eli alkuperäislaatuisia tuulilaseja. (Lisätietoa)

Myös muut autojen lasituksiin liittyvät työt, kuten sivu- ja takalasien vaihto/korjaus onnistuvat.

Yleistä Huhticosta

Asiakkaitamme varten meiltä löytyy odotustila, jossa internet sekä päivän lehdet käytettävissä esim. kiveniskukorjauksen valmistumisen odotteluun.

Meille voi tuoda auton myös aukioloajan ulkopuolella erikseen sovittaessa. Sovittaessa asiasta henkilökuntamme opastaa miten toimia mm. avaimien kanssa.

Voimme laskuttaa yksityisasiakasta Innovoice laskutuspalvelun kautta. Tarvittaessa lisätietoa asiakaspalvelustamme.

Maksuvälineinä meillä käyvät kaikki Suomessa toimivat pankki- ja luottokortit sekä käteinen.

Kiveniskukorjaukset

Milloin kiveniskemä kannattaa korjata?

Kiveniskemä tuulilasissa kannattaa korjata aina ja mahdollisimman nopeasti välttääkseen koko lasin vaihtotarpeen. Suurimmillaan kivenisku saa olla noin euron kolikon kokoinen, jotta se voidaan korjata. Myös halkeamat voidaan tapauskohtaisesti pysäyttää mutta halkeaman pysäytykselle emme myönnä normaalia 3 kuukauden kiveniskukorjauksen takuuta.

Takuu?

Kiveiskemille myönnämme 3 kk takuun. Takuu kattaa yhden korjauksen ilmaiseksi, mikäli korjattu iskemä etenee korjauksesta huolimatta.

Lasivakuutus kiveniskemäkorjauksissa?

Kiveiskukorjaus korvataan lähes joka vakuutusyhtiöstä omavastuutta. Myöskään bonuksiin korjaus ei vaikuta. Toisin sanoen iskemän korjauttaminen lasivakuutuksen piiriin on asiakkaalle ilmainen. Vahinkoilmoitus ja laskutuslupatunnus vaaditaan poislukien If, jonka asiakkaiden ei tarvitse tehdä iskemän korjausta varten vahinkoilmoitusta.

Ajanvaraus vai ei?

Kiveniskukorjaukset voidaan tehdä aikaa varaamatta mikäli asiakas on varautunut jättämään autonsa meille vähintään kahden tunnin ajaksi. Korjauksen kesto on noin 1 tunti ja ajan varaamalla asiakas voi varmistua siitä että auto seisoo meillä vain tuon tunnin verran haluttuna ajankohtana.

Iskemän sattuessa mitä teen?

Iskemän suojaus heti tuoreeltaan on tärkeää korjauksen parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Mikä tahansa vettä läpäisemätön teippi soveltuu tarkoitukseen. Työnvastaaotostamme on saatavilla myös tarkoitukseen sopivia suojateippejä veloituksetta.

Ilmastointihuolto

Mitä tehdä kun kylmää ei enää tule/ilmastointi ei toimi? Riittääkö pelkkä täyttöhuolto?

Ilmastointijärjestelmän lakattua tuottamasta kylmää ilmaa on siinä hyvin useasti jokin muu vika, joka on johtanut joko ilmastointijärjestelmän tyhjentymiseen tai sen muuhun toimimattomuuteen. Myös ilmastointijärjestelmän viat ovat aina tapauskohtaisia ja vaativat ensin vikadiagnoosin, jotta korjausarvio voidaan antaa ja todeta mitä toimenpiteitä järjestelmän kuntoon saattaminen tarvitsee.

Mitä korjaaminen maksaa?

Ilmastoinnin täyttöhuolto on kiinteähinnoiteltu 88 €. Mikäli järjestelmässä on muutakin vikaa, tehdään vikadiagnoosi tuntitöinä. Järjestelmän vuototestaus typellä paineistaen maksaa 40 €. Korjauskustannus on myös ilmastoinneissa tapauskohtainen.

Huoltotarve?

Toimiva ilmastointijärjestelmä tulisi huoltaa 1-2 vuoden välein sen toiminnan takaamiseksi. Ilmastointijärjestelmä vuotaa kylmäainetta noin 10% vuosittain vaikka järjestelmä olisi täysin ehjä. Kylmäaine sisältää myös kompressorin voiteluöljyn, jonka takia liian tyhjällä järjestelmällä ajaminen johtaa pahimmillaan kompressorivaurioon.

Minkälaisia korjauksia pystytte tekemään?

Ilmastointijärjestelmiin liittyen pystymme tekemään huollot ja korjaukset aina täyttöhuolloista ja desinfioinneista aina vaativiin vianetsintöihin ja kompressorien sekä muiden komponenttien vaihtoihin laadukkaasti ja luotettavasti.

Takuu?

Ilmastointitöissä ja niihin käytetyissä komponenteissa on normaali vuoden takuu.